Jdi na obsah Jdi na menu
 


staré 5angels

31. prosince 2009 v 21:17 |  5angels starý

Hana dříve zastupovala Dianku.....
Povolání: Zpěvačka, tanečnice
Věk: 10
Datum narození: 24. 04. 1999
Místo narození: Praha, Česká Republika
Znamení: Býk aktuální horoskop »
Členka skupiny: Diamond Cats

Zájmy: tanec (hlavně hip-hop), zpěv, kytara, příroda (voda, hory), výrobky z korálků a jiné Oblíbená hudba: hip-hop, folk, rock, Chinaski, Divokej Bill… Hana původně začala ve folkórním souboru Lučinka, kde působila 3 roky. Poté absolvovala jednoroční základní taneční kurz ATS Domino Praha, odkud se dostala do soutěžního tanečního týmu ATS Domino Praha HIP HOP, kde působila 3 roky. Od září 2009 je společně s Týnkou, Kristýnkou a Niki jednou ze zakládajících členek skupiny diamond cats. Mimo to hraje na flétnu, klavír, kytaru a sólově zpívá. Mezi její největší úspěchy patří dvě první a jedno druhé místo v pěvecké soutěži Butovický zvoneček, třetí místo na Mistrovství ČR v taneční kategorii "Produkce" s choreografií "Potápěči,třeste se…". Je vítězkou celorepublikového kola na Mistrovství ČR ve street show formací s choreografií "Hop shop" pod vedením skvělých trenérek a choreografek Andy a Lucky Svobodových, s níž byli následně nominováni na soutěž Taneční skupina roku. Jedním z úspěchů poslední doby je také role v muzikálu "Cikáni jdou do nebe" v Divadle bez Zábradlí. •Datum narození: 24.4.1999 (10 let) •Znamení zvěrokruhu: Býk •Sourozenec: Mladší bráška Lukášek. •Oblíbené jídlo: Špagety, bramborák
 
Ples Démonů
Jméno: Nikola Mertlová
Narození: 24.9. 1998
Věk: 10 let

Od svých 3 let tancovala ve světoznámém tanečním souboru Valášek, se kterým během následujících 4 let projela kus světa. V té době již vystupovala v televizních pořadech Kouzelná školka s Dádou Patrasovou, kde zpívala a tančila. Vystoupila i v jiných zábavných pořadech v TV . Od 7 let je členkou ATS domino. S dominem se stala mistrem republiky, Evropy i Světa ve street show formací. Má úspěchy i v sólových vystoupeních. Jejím velkým vzorem je Shakira.
 
 
 
 
Týnka
Jméno: Týna Šlingrová
Narození: 9.3 2000
Věk: 8 let

Již jako malá měla Týna velmi kladný vztah k tanci a hudbě. Proto ve svých 3,5 letech začala navštěvovat základní taneční klub ATS domino. O rok později již tancovala na soutěžich vyhlášených ČMTO. Díky svému vztahu k tanci si začala sbírat i své první úspěchy založené ne pomoci trenérek jmenovaného klubu. Ve svých 7 letech tak měla možnost mít na svém krku medaili mistra světa street show formací. Poté se ji naskytla přiležitost tančit a zpívat ve skupině 5angels a této přiležitosti využila.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kiki
Jméno: Kristýna Pecková
Narozní:5.3.1999
věk: 9 let

Od 3 let začala Kristýna chodit do mateřské školky,kde v té době byla moc hodná paní ředitelka Vlasta Votrubová,která vedla hodiny tanečků . Tančení Kristýnu natolik bavilo,že ji mamka v 5ti a půl letech přihlásila do kurzu předškoláčků tanečního studia Domino. S dominem od roku 2006 se stala postupně mistrem Prahy,České republiky,Evropy i Světa ve street show formacích. Má úspěchy také v malých skupinách a v solových vystoupeních.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Niki
Jméno: Nikola Šneiderová
Datum narození: 7.8.1999
Koníčky: zpěv,tanec
Niki se narodila před 9 lety v Praze, kde také se svou rodinou žije. Má o minutu starší dvojče - bráchu Filipa, se kterým si moc rozumí. Někdy si sice jako všichni sourozenci, "vjedou do vlasů", ale jinak na sebe nedají dopustit a vzájemně se podporují a pomáhají si.

Protože Nikču vždy moc bavilo tancování, chodila od svých 4 let do tanečních kroužků. Ve 2. třídě začala chodit do základních kurzů AT Studia Domino, kde byla vybrána do týmu, se kterým soutěží na závodech. V Dominu má také spoustu kamarádek. Moc ji baví trénování nových sestav a formací a přestože jsou tréninky 3x-4x týdně, vždy se na ně těší. Doma už má i sbírků svých úspěchů - vybojovaných medailí, které jsou pro ni velkou motivací. Letos na závodech v Táboře vybojovala bronzovou medaili a v Jablonci se probojovala do finále a skončila na 5. místě.

Nikču také moc baví zpívání a chodí se svými kamarádkami z 5angels na hodiny zpěvu k paní učitelce Nikol Davídkové.

Nikolka miluje zvířata, hlavně koně a psy. Moc by si s bráchou Filipem přáli psa, ale zatím se jim nepovedlo rodiče přemluvit.